HEI, JA TERVETULOA! ♥

Meille on syntynyt kaksi pentuetta toukokuussa 2018, lisää tietoa pennut välilehdellä. 


Olen Ragdoll-kissojen kasvattaja Helsingistä. Perheeseemme kuuluu mieheni Timo, kissamme Yapi, Typy, Zeus, Riitu, Weera ja Riesa.

Olen kissaliiton jäsen, kasvatan kissaliiton sääntöjen mukaisesti. Minulle ehdottomasti tärkeintä on kissojeni terveys ja sitä tulen vaalimaan. Kissamme ovat Felv ja Fif testattuja, myös PKD-munuaisgeenitesti ja HCM negatiivisia. 
Pennuillamme on jalostusvakuutus Agriassa 3,3-vuoteen asti piilevien vikojen varalta. Vakuutus korvaa esim. maitohampaan poiston tarvittaessa.


Tärkeää on, että pentumme saavat pysyvät ihanat kodit ja yhteydenpito jatkuisi luovuttamisen jälkeenkin. 
Voin olla tukena ja minulta saa kysyä mitä vain, tyhmiä kysymyksiä ei ole.

Kissat ovat rakkaita perheenjäseniä, ja ostajan tulee ymmärtää vastuunsa.

Huom! Jokaisen kissanpennun ostajan olisi hyvä ottaa luovutushetkellä Agrian lemmikkivakuutus, vakuutuksesta lisätietoja saa Agrian sivuilta tai voi myös kysyä minulta.

Tiedoksi pentuvierailijoille: käynnit kissalasta toiseen saattavat altistaa pennut sekä aikuiset kissamme virustartunnoille, joten pidän seitsemän päivän varoajan käyntien välillä. Toivon ymmärrystä ja rehellisyyttä asian suhteen. Kissaflunssat voivat tarttua myös, vaikka kissalla ei ole mitään oireita.
Siksi myös pitää olla tarkkana, kun käy kissanäyttelyissä, ettei kissasi ole missään kontaktissa toisten kissojen kanssa. Kissalassamme ei ole kissaflunssaa.

Kaikki kissani ovat colourpoint värisiä, eli värit kehittyvät noin kaksivuotiaaksi asti.


Muistathan olla erittäin tarkkana myrkyllisten kasvien kanssa, niin sisällä kuin ulkonakin. Kissan ei tarvitse syödä myrkyllistä kasvia kuin pieni määrä, varsinkin jos kyseessä on pentu, kun sen elimistö alkaa alkaa pahimmassa tapauksessa pettää. Tälläisessä tilanteessa eläinlääkäriin meno on ehdotonta. 
Voit ennaltaehkäistä myrkytystilanteen tunnistamalla kaikki kissan elinympäristössä olevat kasvit ja estämällä sen pääsyä myrkyllisten kasvien luokse.